Ervaringen Svea badkamers? Alle Svea badkamers ervaringen, recensies, reviews en klachten. Van plan om bij Svea langs te gaan voor een nieuwe badkamer?

Wat was uw ervaring met Svea badkamers? Help ons en anderen en deel uw ervaring.

Svea badkamerservaringen Svea badkamers

Svea badkamers heeft 1 vestiging in Nederland, bij Svea heb je een ruime keuze aan badkamers bij elk budget, je krijgt altijd deskundig advies van de deskundigen bij Svea. Iedereen heeft een eigen smaak, Svea heeft precies wat bij jou past. Svea is in Amersfoort, Eindhoven en Rotterdam elke zondag ook geopend, de vestiging in Den Helder heeft koopzondagen. Ze verkopen niet alleen badkamers maar ook keukens en apparatuur.

Svea badkamers vestigingen

De winkels van Svea zitten in Amersfoort, Den Helder, Eindhoven en Rotterdam. Bezoek de site van Svea badkamers.

Het keuken- en badkamerbedrijf Svea is een gemoedelijk, maar professioneel familiebedrijf. Svea heeft één vestiging in Eindhoven.
Het kleine en hechte team van Svea vindt het belangrijk om te streven naar een hoog serviceniveau, om samen te werken en om een overzichtelijke kijk op het aanbod en mogelijkheden aan te bieden. Gewoon een eerlijke keuken of badkamer voor een eerlijke, goede prijs!
Of je nou droomt van een traditioneel ontwerp of een modern design voorzien van de allernieuwste trends en snufjes, het Svea team helpt je op professionele en persoonlijke wijze je droom om te zetten naar realiteit. Waar Svea zich in onderscheidt is door niet alleen jouw droom keuken of badkamer te verkopen, maar door dit te doen met echte persoonlijke aandacht en service. Svea maakt dit waar door samen te werken met iedereen binnen in het team.

Niet geheel onbelangrijk, Svea biedt CBW-garantie. Ook is het mogelijk om door Svea jouw keuken of badkamer te laten (de)monteren en om kleine verbouwingen uit te laten voeren. In de showroom kun je gloednieuwe keukens en badkamers bezichtigen. Het is mogelijk om al deze keukens en badkamers in verschillende kleuren en maten te laten personaliseren! Geen inspiratie? Geen probleem, het team helpt je graag door samen een (goed) bakje koffie te drinken.
Kom 7 dagen in de week kennis maken met het team van Svea. Voor meer informatie over Svea of voor het maken van een afspraak: http://www.sveakeukens.nl/

Openingstijden:
Maandag 10:00 – 18:00
Dinsdag 10:00 – 18:00
Woensdag 10:00 – 18:00
Donderdag 10:00 – 18:00
Vrijdag 10:00 – 21:00
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zondag 12:00 – 17:00

http://www.sveakeukens.nl/
Ekkersrijt 4084
5692 DA, Son
0499 745 420
eindhoven[a]sveakeukens.nl

5 Responses

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *