Ervaringen Bruynzeel badkamers

Ervaringen Bruynzeel badkamers? Alle Bruynzeel badkamers ervaringen, recensies, reviews en klachten. Van plan om bij Bruynzeel langs te gaan voor een nieuwe badkamer?

Wat was uw ervaring met Bruynzeel badkamers? Help ons en anderen en deel uw ervaring.

Bruynzeel badkamers

Ervaringen Bruynzeel badkamersBruynzeel bestaat sinds 1897 en is ook een zeer grote en bekende verkoper van keukens en badkamers in Nederland. Het bedrijf heeft al meer dan 100 jaar ervaring, en heeft een zeer goede en vertrouwde kwaliteit. Veel Bruynzeel winkels zijn op zondag geopend. Bruynzeel heeft zeer klantvriendelijk personeel met in iedere vestiging zijn eigen deskundigen, ook Bruynzeel kan u helpen met het hele traject. Ze verkopen niet alleen badkamers en keukens maar ook sanitair, deuren, horren en vloeren.

Bruynzeel badkamers vestigingen

De winkel van Bruynzeel zit in Nieuwegein.
Bezoek de site van Bruynzeel badkamers.

Een gedachte over “Ervaringen Bruynzeel badkamers

  1. Herman Doornbusch

    Wij hebben uit de bruynzeelbrochure van gamma volledig badmeubel besteld. Bij installatie blijken de deuren van de spiiegelkast niet op zijn as te draaien waardoor de deuren niet open kunnen. Dit doordat de badkamer kast ertegen aan is gemonteerd . Dit is echt stom. Bruynzeel wil niet tegemoet komen en legt de verantwoordelijkheid daarvoor bij ons. Bestel geen Bruynzeel!! Ze zijn er niet voor de klant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *