Ervaringen Sani-Dump badkamers

Ervaringen Sani-Dump badkamers? Alle Sani-Dump badkamers ervaringen, recensies, reviews en klachten. Van plan om bij Sani-Dump langs te gaan voor een nieuwe badkamer?

Wat was uw ervaring met Sani-Dump badkamers? Help ons en anderen en deel uw ervaring.

Ervaringen Sani-Dump badkamersErvaringen Sani-Dump badkamers

Ook Sani-Dump is een zeer groot verkoper van badkamerzaken in Nederland, Sani-Dump telt 26 vestigingen in Nederland en 1 vestiging in België. Ze bieden al ruim 20 jaar luxe sanitair van alle grote merken aan.

Sani-Dump badkamers vestigingen

De winkels van Sani-Dump zitten in Aalsmeer, Almere, Amsterdam, Bergen op Zoom, Breda, Cappele a/d Ijssel, Delft, Den Haag, Drachten, Groningen, Leiderdorp, Merksplas (België), Nuenen, Dordrecht, Roelofarendsveen, Roosendaal, Rotterdam, Sliedrecht, Spijkenisse, Tilburg, Utrecht, Veghel, Volendam, Wijchen, Zaandam, Zaltbommel, Zoetermeer. Bezoek de site van Sani-Dump badkamers.

Een gedachte over “Ervaringen Sani-Dump badkamers

 1. judith

  Complete badkamer meubels gekocht inclusief de tegels.
  Bij het ontwerp en het uitkiezen van de meubels erg goed geholpen in Utrecht.
  We hebben de spullen opgehaald in Dordrecht. Echter waren de tegels incompleet en stuk.
  Voor een nalevering moesten we opnieuw naar Dordrecht (45 min rijden). Uiteindelijk nog een nalevering gekregen die zo lang op zich liet wachten zodat de badkamer inmiddels al klaar was en we het op een andere manier hadden opgelost.
  Meerdere keren gebeld dat de laatste nalevering niet meer hoeft, wordt niet teruggebeld. Sanidump geeft echter geen geld terug en staan er op dat we de nalevering ophalen. Volgens medewerker mogen we het gratis (!) komen ophalen. Dit is altijd het geval, dus rare ‘tegemoetkoming’.
  Kortom, meubels prima, service ronduit slecht. Zou het zeker niet aanbevelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *