Ervaringen Grando badkamers

Ervaringen Grando badkamers? Alle Grando badkamers ervaringen, recensies, reviews en klachten. Van plan om bij Grando langs te gaan voor een nieuwe badkamer?

Wat was uw ervaring met Grando badkamers? Help ons en anderen en deel uw ervaring.

Grando badkamersErvaringen Grando badkamers

Grando bestaat sinds 1965 en is ook eenvan de grootste badkamer verkoop zaken van Nederland, met 31 vestigingen door heel Nederland. Soms zijn er vestigingen op zondag geopend maar dit is niet iedere zondag. Grando verzorgt het gehele traject, van design tot afbouw, zowel voor als na de aankoop. Een echte service van A tot Z. Grando knapt ook uw keuken op en ze verkopen ook keukens.

Grando badkamers vestigingen

De winkels van Grando zitten in Almelo, Assen, Bergambacht, Breda, Delft, Den Helder, Doetinchem, Emmen, Enschede, Epe, Hazerswoude-Dorp, Heerhugowaard, Helmond, Hengelo, Hilversum, Hoofddorp, Hoogvliet, Hoorn, Lelystad, Middelburg, Rotterdam, Son, Uden, Utrecht, Wormerveer, Zaandam, Zevenbergen.
Bezoek de site van Grando badkamers.

Een gedachte over “Ervaringen Grando badkamers

 1. Rens

  Echt heel slecht! Badkamer en toilet beneden laten doen. De afwerking is echt om te huilen. Tegels zitten scheef, voegen met gaten erin, scheve voegen, ontzettend dikke kitranden waar dat niet nodig is, afwerkrandjes sluiten niet op elkaar aan in de hoeken, etc.
  Vervolgens sturen ze iemand om het netjes te maken en zelfs die geeft aan, om het netjes te krijgen moet eigenlijk de hele badkamer opnieuw gedaan worden…ik kan het zo goed mogelijk maken maar helemaal netjes wordt het nooit.
  Februari zou alles klaar zijn en eind oktober komen ze het laatste dingetje doen……
  Vloerverwarming laten leggen. Grando koopt dit van Magnum maar leveren wel een uitgeklede thermostaat erbij waar je nagenoeg niks mee kan instellen….je mag wel net zo veel betalen als voor de vloerverwarming met uitgebreide thermostaat van Magnum.
  Douchekraan werd geleverd met een kapotte thermostaat, je zou denken dat ze dit snel oplossen maar nee, we hebben nagenoeg 2 weken moeten wachten voordat we warm konden douchen in een gloednieuwe badkamer.
  Al met al echt heel slecht, doe je zelf een plezier en loop met een grote boog om Grando heen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *