Ervaringen Baderie badkamers

Ervaringen Baderie badkamers? Alle Baderie badkamers ervaringen, recensies, reviews en klachten. Van plan om bij Baderie langs te gaan voor een nieuwe badkamer?

Wat was uw ervaring met Baderie badkamers? Help ons en anderen en deel uw ervaring.

Baderie badkamersErvaringen Baderie badkamers

Baderie bestaat als sinds 1979 en is ook een van Nederlands grootste verkoper in badkamers met 49 vestigingen in Nederland. Een groot pluspunt aan Baderie is de installatietechniek, elke Baderie heeft zijn eigen vakmensen. U bent geen enkel ander bedrijf nodig bij het installeren van uw badkamer, bij Baderie regelen de vakmensen al het Installatiewerk, maar ook het metselwerk, muren verplaatsen, elektra, het stucwerk, etc.

Baderie badkamers vestigingen

De winkels van Baderie zitten in Almere, Amstelveen, Assen, Baarn, Beugen, Bennekom, Bleiswijk, Broek op Langedijk, Deventer, Den Helder, Eersel, Ermelo, Etten-Leur, Gouda, Grootebroek, Groningen, Heerenveen, Hengelo, Hoofddorp, Horst, houten, Lisse, Losser, Margraten, Middelburg, Naaldwijk, Nistelrode, Panningen, Rosmalen, Rotterdam, Schagen, Sint Oedenrode, Someren, Sneek, Stadskanaal, Staphorst, Terneuzen, Utrecht, Vaassen, Valkenswaard, Veldhoven, Waardenburg, Weert, Winschoten, Winterswijk, Woerden, Wormer, Wouw, Zuthpen.
Bezoek de site van Baderie badkamers.

4 gedachten over “Ervaringen Baderie badkamers

 1. Grant

  This has to do with Baderie Nunen. Good price, but delivery is very poor… they try to be late to get everything in one delivery, or when something is not easy to get (but they promised it) they do not call to say its late and blame the problem on the supplier.. so now in our case, no heat in our bathroom until who knows when… and we have to pay more to have the plumber come and install it later. Our contractor says its because Nunen is not paying their bills to the supplier…

 2. Kees

  Ook mijn ervaring bij de Baderie was zeer slecht. Dit bedrijf wist een achtelijk hoge prijs te noemen voor een klein toilet en badkamer zonder ook maar de keuze van sanitair en tegels te weten. Dus zodra wij de maten van de badkamer 250x300cm (zonder toilet en bad, alleen een douche dus) en een toilet van 125x90cm hadden opgegeven kwamen ze al met een prijs van meer dan 25000 euro. Waar een ander badkamer specialist (die natuurlijk wel naar onze sanitair en tegel keuze vroegen) op 17500euro uitkwam voor badkamer EN toilet. Bizar dat wij bij de Baderie dus al duurder uit zouden zijn zonder dat ze weten of wij een kraan van 1000 euro nemen of een kraan van 100eu.

 3. L.

  Bizar slechte service, aflevering, communicatie, oplevering van onze badkamer. En dat terwijl je bij Baderie juist wat meer betaald, om ook een beetje meer te krijgen. Badkamertje van minder dan 8 m2, duurt nu al 6 maanden en niemand neemt verantwoordelijkheid om tot afronding te komen.

 4. Guido Ernst

  Mijn ervaring over de Baderie en met name de installateur Janssen uit Beugen zijn dramatisch te noemen. 2 a 3 weken zou de badkamer van 2.20 x 2.20 klaar zijn. Ze hebben er 8 mnd over gedaan. De ene ellende naar de andere, afspraken niet nakomen. Verkeerde levering, en verder tegel en kitwerk erg slecht. Na drie keer kitten nog niet goed. En als klap op de vuurpijl een mega grote lekkage in de meterkast.
  Voor mij nooit meer de Baderie. Wat een firma.
  Een schande

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *