Ervaringen Brugman badkamers

Ervaringen Brugman badkamers? Alle Brugman badkamers ervaringen, recensies, reviews en klachten. Van plan om bij Brugman langs te gaan voor een nieuwe badkamer?

Wat was uw ervaring met Brugman badkamers? Help ons en anderen en deel uw ervaring.

Brugman badkamersEvervaringen Brugman badkamers

Brugman bestaat sinds 1971 en is ook een van Nederlands grootste in het verkopen van badkamers. Brugman telt in totaal 35 vestigingen verdeeld over heel Nederland. Ook bij Brugman is het een groot voordeel dat ze vrijwel altijd op zondag geopend zijn. Brugman verkoopt niet alleen badkamers maar ook keukens en keukenapparatuur

Brugman badkamers vestigingen

De winkels van Brugman zitten in Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Assen, Barendrecht, Breda, Capelle, Den Bosch, Den Haag, Ede, Emmen, Goes, Groningen, Heerlen, Hengelo, Hilversum, Hoofddorp, Hulst, Leeuwarden, Nijmegen, Purmerend, Roermond, Roosendaal, Rotterdam, Son, Tilburg, Utrecht, Venlo, Wateringen, Zaandam, Zoeterwoude, Zuthpen, Zwolle.
Bezoek de site van Brugman badkamers.

14 thoughts on “Ervaringen Brugman badkamers

 1. R. Hoogland

  In de eerste week van januari 2019 een badkamermeubel gekocht bij Brugman Almere.
  Aangezien wij al met de verbouwing bezig waren en het snel wilden afronden hebben we gekozen voor een showroom model zodat er geen levertijd was.
  Helaas ontbraken er wat onderdelen maar die zouden spoedig na geleverd worden. Dat duurt maximaal twee weken werd mij beloofd.
  Na twee weken maar eens contact opgenomen. Nee hoor die zijn besteld en komen deze week binnen werd er gezegd. Na vier weken nog niets gehoord. Hoofdkantoor wist ook van niks. Met andere woorden brugman Almere had nog niks geregeld. Na anderhalve maand ontzettend boos geworden. Na twee maanden eindelijk de bestelde onderdelen binnengekregen.
  Uiteraard u begrijpt het al het waren de verkeerde onderdelen.
  Direct een mail gestuurd maar tot op heden nog niks gehoord.
  Brugman Almere heeft wat mij betreft afgedaan. Een waardeloze organisatie zonder enige vorm van service. Te triest voor worden dat je zelf achter je bestelling aan moet bellen. Dit is nog maar een gedeelte van het verhaal. Helaas is de service nog slechter dan dat ik nu schets.
  Het hoofdkantoor van Brugman kan niks betekenen omdat het een showroom model betreft.

 2. Mars

  Voel me zeer bedreigd door brugman keukens, wordt steeds lastig gevallen dat er een badkamer klaar staat in bestelling maar ik heb niets uitgezocht of gekocht en heb niets in bestelling. Zeer bedreigend allemaal.
  Een advies: ga nooit naar Brugman keukens!!!

 3. Ron

  Vorig jaar spullen uitgezocht voor een badkamer en 2 wc’s. Prima geholpen door de verkoper daar ter plekke. Aangegeven dat we de spullen pas begin van dit jaar geleverd wilden hebben i.v.m. het gereedkomen van de nieuwbouw woning. Dat was uiteraard geen probleem, en zou geschiedde in week 6. Echter in de loop van het jaar enkele keren gebeld door Brugman dat ze de spullen wilde komen leveren. Aangegeven dat de nieuwbouw woning pas in week 4 gereed was, dus dat er gewoon in week 6 geleverd kon worden. Nu is bijna het moment van leveren aangebroken ( week 6)( nieuwbouw woning gereed), en als wij dan een afspraak proberen te maken voor de leverdag, wordt er bijna lacherig verteld, dat dit zeker niet gaat lukken , want ze hebben “ zogenaamd” ( sorry verzin gewoon een betere smoes) logistieke problemen, en kunnen niet eerder als week 8 leveren ( misschien dat brugman zelf te laat is met bestellen?).
  Daar sta je dan. Alle aannemers e.d. staan op scherp, en kunnen nu ff 2 weken wachten. ( dit krijgt nog een staartje). Als je al deze problemen voorlegd aan Brugman, dan hebben ze daar totaal geen boodschap aan, en van het meedenken met de klant, en een beetje service hebben ze al helemaal niet gehoord. Je wordt van het kastje naar de muur gestuurd, en de juiste personen zijn allemaal ineens niet meer te bereiken of vrij. Hoeveel vrije dagen krijgt het personeel wel niet bij brugman?. Ben zelf ondernemer, en weet wel dat je met service en klantvriendelijkheid heel veel klanten aan je kan binden, maar dat kwartje is bij brugman nog niet gevallen denk ik.

 4. DJJ6

  Slechte service, géén kennis in huis, alleen maar verdienen willen ze en vervolgens de klant in de kou laten staan. Alles wat er fout kon gaan.. ging ook fout, géén oplossingen!! Niet voor niks staat deze pagina en het internet vol met negatieve reacties. Deze ervaringen zijn inmiddels ook bij mij helaas bevestigd en heb enorme spijt dat ik mijn badkamer bij Brugman heb uitbesteed! Zit nu met slecht afgewerkte badkamer en daar moet ik het dus mee doen!

  Helaas moet ik, net zoals veel gedupeerde voor mij, het nu ook zeggen:

  GA NIET IN ZEE MET BRUGMAN KEUKENS & BADKAMER!!

 5. Desie

  Een schande zoals ze je daar behandelen. We kochten daar vol goede moed een badkamer met alles er op en aan, na maanden was het dan zover de spullen werden geleverd. Daar ging het al mis, de order was niet zoals hij moest zijn, alles was opbouw in plaats van inbouw, naja kan gebeuren denk je. Tegels komen binnen, zitten geen strips bij zoals je hebt afgesproken. Daar begint de ellende, je begint te bellen, ja mevrouw komt voor elkaar, ze staan op de service bon om besteld te worden. Twee weken verder geen strips, bel je nog een keer, ja mevrouw de bon ligt bij de service duurt ongv twee weken dan heeft u ze. Ondertussen verliest de aannemer ook zijn geduld want de werkzaamheden dreigen uit te lopen wat voor de aannemer niet wenselijk is omdat hij meer klussen heeft. We bellen nog eens en gaan bij de winkel langs. Nee mevrouw komt echt goed vandaag gaat de bon de deur uit, dan komen ze deze week nog. Aannemer gelooft er niks van en belt zelf. Nu komt de aap uit de mauw en hebben ze bij brugman wat belooft wat geheel niet bestaat. Zeggen ze dood leuk tegen de aannemer ja dat is niet de taak van de service om dit tegen de klant te zeggen dat moet de verkoper doen (die op vakantie is) lekker makkelijk!.
  Hoop ellende heen en weer bellen, uiteindelijk moeten dan de tegels toch op de muur zonder strips, wat we eigenlijk niet wilde maar oke.
  Klacht ingediend, eerst geen gehoor, daarna nog een mail gestuurd, ja mevrouw heel vervelend er is zeker het een en ander verkeerd gegaan, ik wil dan ook voor alle ellende een dinnerbon geven twv 100 euro dan kunt u een keer lekker uit eten van al die kopzorgen. Nou u voelt em al aankomen, ook dit was een GROOT leugen, tot op heden niks ontvangen. Ik voel me dan ook schandalig behandeld en zeer zeker dan ook niet serieus genomen!!

 6. R&G

  ABSOLUUT NIET KLANTGERICHT
  Bij aankoop badkamer ontvang je een bon voor vrienden. Zij krijgen €250,00 korting en jij krijgt een dinercheck van €100,00. Echter als je als vriend die bon inlevert nadat de prijsafspraak gemaakt is geeft Brugman niet thuis. Dan melden ze dat je die bon meteen in had moeten wisselen (staat NIET op de bon). Ze spelen het door naar de regiomanager die , ook na tig keer bellen, niets van zich laat horen. Echt SCHANDALIG. Dat heet blij maken met een dode mus en vervolgens niet het lef hebben om dat netjes terug te koppelen!
  Sowieso is de klantvriendelijkheid een stuk lager zodra je getekend hebt! Dan ben je eigenlijk alleen nog maar lastig voor hen.

 7. wilvin

  Vanaf de start verbouwing van de badkamer en twee toiletten hebben we alleen maar problemen gehad met aannemer Schouten uit Landgraaf. deze aannemer belooft een hoop en komt z’n afspraken niet na.
  Tijdens de inspectie alvorens te starten geeft ie al geen gehoor aan de wensen en opmerkingen van de klant.
  Dit doorgegeven aan Brugman bij de definitieve afspraak kregen we te horen ‘maakt u zich geen zorgen, Brugman ontzorgt u helemaal. Tijdens de bouw komt ie alleen maar met extra kosten terwijl vooraf duidelijk is verteld wat er moet gebeuren.
  Na installatie nieuwe badkamer met inloopdouche in juni 2016 hebben we last van stank. Zodra het toilet (ook nieuw geïnstalleerd door Brugman) doorspoelt, wordt de afvoer (easy drain) leeggezogen door onderdruk.
  De vorige badkamer (18 jaar) heeft hiervan nooit last gehad.
  Na diverse malen een verzoek te hebben gedaan voor terugkomst van de aannemer liet ie weten dat het aan de ontluchting van de riolering ligt en hij niets meer voor ons kan betekenen.
  Had voordat aannemer Schouten Landgraaf terug kwam al twee onafhankelijke installateurs laten komen voor analyse omdat de aannemer vanaf start bouw alleen problemen heeft veroorzaakt. Deze gaven onafhankelijk van elkaar hetzelfde antwoord. Aannemer Schouten had bij de easy drain een ontluchting moeten plaatsen, daar de afvoer een vrij laag reservoir heeft en hierdoor snel wordt leeggezogen waardoor de stankoverlast ontstaat.
  Via Brugman service kreeg ik vandaag te horen dat de aannemer heeft laten weten dat ze een extra ontluchting kunnen plaatsen, dit tegen betaling !!
  Ik heb hen mijn ‘relaas’ laten weten en hen ook verteld dat de fout bij de aannemer ligt en dit had moeten weten.
  Het kan niet zo zijn dat je ruim 18 jaar geen last hebt en na installatie nieuwe toiletten en badkamer de bestaande riolering de oorzaak is.
  Brugman neem uw verantwoordelijkheid en zorg voor een correcte oplossing.
  De slogan ‘Brugman ontzorgt u volledig’ is absoluut misplaatst

 8. hh100z

  Na aankoop in okt van 2016 van een complete badkamer ging er van alles mis.Tekening van Brugman verkeerd gemaakt en doorgestuurd naar de installateur.
  Goederen van Brugman ontvangen maar er ontbraken onderdelen en een verkeerd plafond,douche stablisatie stang ontbrak enz.Door allerlei omstandigheden heeft de verbouwing niet 2.5 maar 7 weken geduurd.De installateur die wij niet konden uitkiezen heeft ook steken laten vallen.
  Geen coulance of begrip van uit brugman ,men schoof alles af op de installateur,dit is NIET terecht omdat de tekening in eerste instantie fout was.
  Voor ons dus een slechte ervaring,geen badkamer of keuken meer van deze Firma.

 9. Anoniem

  vriendelijke ontvangst, een zeer opdringerige manier om te tekenen en een aanbetaling te doen voor een korting geen tijd om er even over na te denken voelt niet goed hoop dat het goed komt.

 10. T. Wennink

  Badkamer is inmiddels opgeleverd door projectmontage oost. Het is geworden zoals besproken en daar zijn we meer dan tevreden over. De telling van de tegels was niet correct. Een spoedzending heeft geholpen de ontbrekende tegels snel op locatie te krijgen. Netjes geregeld brugman en projectmontage.

 11. Peter

  Mooie badkamer gevonden maar nog niet direct een handtekening gezet. Bij het definitief maken waren er enkele onderdelen niet leverbaar. Erg fijn geholpen en begeleid door Ingrid. Ze heeft voor een volledige badkamer gezorgd met alternatieve onderdelen. Veel tijd in ons gestoken en daarin goede ideeën geopperd. Groet Peter

 12. Harold

  De Brugman badkamer is erg mooi geworden. Het plaatje is perfect ingetekend en uitgeleverd. Wanneer we aan een nieuwe keuken toe zijn zullen we hier ook weer naar toe gaan.

 13. R.

  Geachte mogelijke nieuwe Brugman Keukens BV badkamer koper,
  Wees zeer alert voor ontstaan van Krakelee in oa WAST40GW wastafels en mogelijk ook andere types kunnen er last van hebben van deze leverancier. Beginnende Krakelee ontstaat na ongeveer na 3 jaar gebruik en is dan nog lastig te zien maar het zit er in en na 6 jaar ziet de wastafel er al helemaal niet meer uit. Er zitten dan scheuren waar je nagels achter blijven haken in de gehele wastafel alsof het een schilderij uit de 17 eeuw betreft, maar die zien er vaak nog beter uit. Oorzaak, Antwoord Brugman Keukens BV: oa Eigen schuld is gekomen door te hard te slaan met scheermes in wastafel! Vreemd in mijn ouderlijk huis zitten wastafels van 31 jaar oud in waar we met vader, moeder en drie zoons opgegroeid zijn (dus genoeg geschoren), geen krasje te zien.
  Brugman – “Coulance van lik m’n vestje”, wastafel mag je vanuit gaan dat deze minimaal 10 jaar mee kan of langer zoals de meeste.

  Verder eeuwige ellende met Bertio Grande 180×90 Aqua max solo bad met jet-stream, om de +/-18 maanden is de besturings-unit defect, durf hem niet meer aan te zetten/gebruiken na laatste vervanging. Eerste nog onder garantie vervangen en tweede moeten bijbetalen ondanks bad nog ver binnen afgesproken garantie termijn vallend zijnde.

 14. Hans Hamburger

  slecht
  Ruim 1 haar na bestelling zijn nog steeds niet alle juiste badkamer spullen geleverd.
  Telkens ontbreekt er iets of is het een verkeerd product!

  Je kan praten en corresponderen met Brugman
  Maar je wacht ook als Brugman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *